Skip to main content

Pragmatisch en hartelijk. Deskundig en energiek.

Ondernemingskracht is ontstaan uit de brandende gedrevenheid van Annelies en Kathleen om bedrijven vooruit te helpen. Elk hebben ze 25 jaar ervaring in hun eigen vakgebied, en samen vormen ze een energiek duo om de S(ales), O(perations) en M(arketing) van bedrijven van binnenuit te versterken.

Lees meer over onze disciplines
Inspiratie

Verantwoorde investering

Vanuit een oprechte interesse en een stevige portie daadkracht, ondersteunen Kathleen en Annelies – met een team van gespecialiseerde ‘ondernemingskrachten’ – van strategische stappen tot volledig uitvoerende taken. Hun doel? Een soepele en krachtige bedrijfsvoering waar klanten en medewerkers graag deel van willen uitmaken, en dat door middel van een verantwoorde investering.

Annelies Lenaerts

In 1998 richtte Annelies mee Nextel op, en werd er Marketing Director. In 2018 nam Telenet het bedrijf over. Gewapend met jaren van ervaring, dook ze in 2019 verder in het ondernemerschap.

In 1998 richtte Annelies mee Nextel op, en werd er Marketing Director. In 2018 nam Telenet het bedrijf over. Gewapend met jaren van ervaring, dook ze in 2019 verder in het ondernemerschap. Ze begon met Marketingwijzer, een bedrijf waarmee ze een vijftiental kmo’s begeleidde met hun marketing.

Om echte groei van binnenuit waar te maken, wil ze in een ruimer plaatje duiken. Dat doet ze nu met Ondernemingskracht, waar S(ales), O(perations) en M(arketing) versterkt worden. Samen met Kathleen vormt ze een sterk en energiek duo. Haar uitgebreide commerciële expertise zet ze als Ondernemingskracht-partner in om bedrijven met potentieel en de juiste drive te doen groeien.

Annelies is de trotse mama van Cas en Stien, twee ondernemende tieners die hun weg in de wereld uitstippelen. Ze is 28 jaar gelukkig getrouwd met Pascal. Samen zijn ze ook gepassioneerd bezig met de visie rond Inspirerend Coachen.

Terug naar Onze kracht

Kathleen Renders

Kathleen begon net als Annelies haar carrière bij Nextel, vol jeugdig enthousiame en drive. Daar groeide ze door tot Director Business Administration & Customer Services.

Kathleen begon net als Annelies haar carrière bij Nextel, vol jeugdig enthousiame en drive. Daar groeide ze door tot Director Business Administration & Customer Services. Haar jarenlange ervaring in het organiseren van customer services en operationele diensten leidde haar in 2021 naar een nieuw verhaal. Ze begon als zelfstandige met haar onderneming K-Kracht.

De aantrekkingskracht tussen Annelies en Kathleen zorgde ervoor dat beide carrières elkaar weer kruisten. Ondernemingskracht is het resultaat van een jarenlange samenwerking en vriendschap, en samen maar liefst 50 jaar expertise in sales, operations en marketing.

Kathleen heeft een unieke dochter, Elien die haar weg als jongvolwassene aan het creëren is; en ze bewandelt al meer dan tien jaar haar boeiende levenspad samen met Bart.

Terug naar Onze kracht

Annelies over Kathleen

“Kathleen is in eerste instantie een zielsverwant van me. Een vriendin, waar ik meer dan 25 jaar mee samenwerk. Ze is oprecht geïnteresseerd in andere mensen. Anderzijds gaat ze voor resultaat en efficiëntie. Werken met iemand die je tijd en kennis respecteert, geeft rust en het gevoel van samen succesvol te zijn.”

Kathleen over Annelies

“Een schoon persoon. What you see, is what you get. Authentiek, puur natuur. Hierdoor durft ze zich ook kwetsbaar op te stellen. Wat haar zo siert, is dat zij oprecht blij wordt van het succes van anderen.”

Hoe werd dit duo een krachtige tandem? Dat lees je hier

Samen je bedrijf soepeler doen lopen?