Skip to main content

Deskundige aanpak, pragmatisch commitment

Als ‘ondernemingskrachten’ helpen we jouw bedrijf, afdeling of organisatie met resultaatgerichte trajecten in sales, operations en marketing. In deze domeinen sta je voortdurend in contact met je markt. Hier bepaal je je succes. Samen ontginnen we het potentieel van je bedrijf, en werken we aan echte oplossingen voor de zaken waar jij wakker van ligt. Door gericht te investeren in efficiëntiewinst op deze domeinen, versterk je je bedrijf van binnenuit.

Plan met meetbaar resultaat

Ondernemingskracht gaat voor engagement, en écht commitment. Daarom koppelen we onze factuur aan het resultaat van het traject, op basis van meetbare KPI’s en realistische doelen. We gaan er samen voor. Dat werkt soepel, duidelijk en maakt samen ondernemen sterk.

Ontdek onze aanpak

Je kan geen vliegen vangen met azijn

Deze wijze woorden gebruikte Annelies’ oma vaak. Voor Ondernemingskracht gaat efficiëntieverhoging hand in hand met een hartelijke, positieve aanpak. Met begrip voor elkaars twijfels en hindernissen, kunnen we als team krachtig samenwerken.

First time right

We houden niet van ondoordacht proberen en aanmodderen. We kiezen liever voor een duidelijk, onderbouwd plan met haalbare doelen. Als de ideale situatie niet direct lukt, is het beter om 1 of 2 pijnpunten goed aan te pakken. Zo krijgt je verbetertraject gaandeweg echt impact.

Samen je bedrijf soepeler doen lopen?