Skip to main content

Wat onze klanten zeggen

Met samen bijna 50 jaar ervaring op de teller, hebben Kathleen en Annelies een sterk netwerk uitgebouwd. Veel bedrijven en hun bestuurders maakten al kennis met de pragmatische, deskundige aanpak van Ondernemingskracht.

"Bedankt, Annelies, om niet in wollige marketingtermen te communiceren, maar mee te denken in praktische oplossingen. Je idee hoe potentiële klanten in te delen en zo gerichter te communiceren hebben we meteen toegepast."

Sam HollandersCo-owner Chess Capital, Auteur Smart Capital

"Annelies heeft ons in korte tijd geholpen met het scherper definiëren van onze missie en het vertalen in een concreet marketingplan. Ze heeft zowel een strategische blik als dat ze de vertaalslag kan maken naar de praktische implementatie."

Gerry de GraafManaging Director Xdroid

"De samenwerking met Annelies is verrijkend omdat we hier het potentieel van Beltug nog sterker mee maken. Ze is meer dan een klankbord, want ze geeft heel snel goeie suggesties en ideên die naar nieuwe wegen leiden. En de manier van samenwerken is ook heel leuk want we maken regelmatig een ‘marketing’ wandeling waardoor je makkelijker out-of-the-box denkt."

Danielle JacobsCEO Beltug

"Als Administratief Directeur bij Nextel was Kathleen gedurende 20 jaar de stabiele kracht in onze organisatie. Met haar ervaring en goed inzicht in de administratieve flows zorgde zij ervoor dat de verschillende teams efficiënt en doelgericht jaarlijks mooie resultaten behaalden."

Peter RoelensCEO & Founder LinQup

"Kathleen is bevlogen en bijzonder bedreven in alles wat ‘order to bill’ processen en bijhorende nazorg betreft. Ze combineert enthousiasme en teamspirit met daadkracht en doelgerichtheid. Hierdoor neemt ze zowel creatieve als moeilijke beslissingen."

Tim CnaepkensClient Operations Strategy Telenet

Ambitie om te groeien?