Skip to main content

Wat onze klanten zeggen

Met samen bijna 50 jaar ervaring op de teller, hebben Kathleen en Annelies een sterk netwerk uitgebouwd. Veel bedrijven en hun bestuurders maakten al kennis met de pragmatische, deskundige aanpak van Ondernemingskracht.

"Vorig jaar begon ik met begeleiding door Ondernemingskracht om ons lokaal bestuur, vergelijkbaar met een KMO van 235 medewerkers (189 voltijds equivalenten), efficiënter te maken met aandacht voor medewerkerswelzijn. Ondernemingskracht coachte mij in gesprekstechnieken, efficiëntie, procesversterking en work-lifebalans. Na enkele sessies zag ik de meerwaarde van deze externe blik op mijn functioneren en het bedrijf. Vervolgens kregen ook managementteamleden en belangrijke leidinggevenden dezelfde ondersteuning, wat leidde tot een duidelijke lijn in ons bedrijfsverhaal naar binnen en buiten. Ik geloof dat na intensieve begeleiding van sleutelfunctionarissen, we een vernieuwend, inspirerend, professioneel en warm lokaal bestuur kunnen uitbouwen, ten voordele van medewerkers, bestuursleden en klanten. De recensie dien wel deze van de klant te zijn."

Ethel Van den WijngaertAlgemeen directeur

‘Kathleen heeft haar expertise ingezet om een sterke operationele structuur op te zetten, wat meteen effectief in de praktijk werd omgezet. Haar vermogen om theorie en praktijk naadloos te integreren, heeft ons bedrijfsproces aanzienlijk verbeterd.

Op HR-niveau heeft Ondernemingskracht ons bovendien sterk geholpen om een onderbouwde structuur op te zetten. Alsook in het zoeken en begeleiden van de juiste medewerkers op de juiste plaats. Daarnaast heeft Annelies ons verschillende inzichten gegeven om te werken aan onze marketingstrategie. Samen vormen Kathleen en Annelies een uitstekend team en vullen ze onze noden aan specifiek waar nodig.

De ondersteuning van Ondernemingskracht maakt het een stuk gemakkelijker om concreet te werken naar vooropgestelde bedrijfsdoelen.’

Mathias Van SaetZaakvoerder

"Bedankt, Annelies, om niet in wollige marketingtermen te communiceren, maar mee te denken in praktische oplossingen. Je idee hoe potentiële klanten in te delen en zo gerichter te communiceren hebben we meteen toegepast."

Sam HollandersCo-owner Chess Capital, Auteur Smart Capital

"Annelies heeft ons in korte tijd geholpen met het scherper definiëren van onze missie en het vertalen in een concreet marketingplan. Ze heeft zowel een strategische blik als dat ze de vertaalslag kan maken naar de praktische implementatie."

Gerry de GraafManaging Director Xdroid

"De samenwerking met Annelies is verrijkend omdat we hier het potentieel van Beltug nog sterker mee maken. Ze is meer dan een klankbord, want ze geeft heel snel goeie suggesties en ideên die naar nieuwe wegen leiden. En de manier van samenwerken is ook heel leuk want we maken regelmatig een ‘marketing’ wandeling waardoor je makkelijker out-of-the-box denkt."

Danielle JacobsCEO Beltug

"Als Administratief Directeur bij Nextel was Kathleen gedurende 20 jaar de stabiele kracht in onze organisatie. Met haar ervaring en goed inzicht in de administratieve flows zorgde zij ervoor dat de verschillende teams efficiënt en doelgericht jaarlijks mooie resultaten behaalden."

Peter RoelensCEO & Founder LinQup

"Kathleen is bevlogen en bijzonder bedreven in alles wat ‘order to bill’ processen en bijhorende nazorg betreft. Ze combineert enthousiasme en teamspirit met daadkracht en doelgerichtheid. Hierdoor neemt ze zowel creatieve als moeilijke beslissingen."

Tim CnaepkensClient Operations Strategy Telenet

Ambitie om te groeien?