Skip to main content

Versterk ons team

Ondernemingskracht is ontstaan uit de jarenlange expertise, samenwerking en vriendschap van Annelies en Kathleen. Samen met een sterk netwerk van partners versterken we marketing-, operations- en salesprojecten bij organisaties en kmo’s. Want de juiste schouders onder elk project, draagt bij aan een gegarandeerd resultaat.

Samen met vakspecialisten

Om rond elk traject een sterk en gedreven team te verzamelen, werkt Ondernemingskracht volgens het principe van een ecosysteem. Zorgvuldig gekozen freelancers die elk een expert zijn in hun vakgebied, werken samen aan boeiende projecten in grote en middelgrote ondernemingen. Zo kunnen we exact de juiste Ondernemingskrachten inzetten voor een maximaal resultaat.

Meer lezen over hoe Ondernemingskracht werkt?

Ben jij een Ondernemingskracht?

  • Ben je een getalenteerd freelancer die samen met onze bedrijven en onze teamleden wil timmeren aan écht werkende businesstrajecten?
  • Ben je het liefst bezig met wat je echt graag doet, zonder dat je moet prospecten zoeken, offertes maken en andere beslommeringen opnemen.
  • Voel je je graag geruggesteund door een krachtig team, zonder je zelfstandigheid en vrijheid op te geven?
  • Zoek je een constante bron van ontwikkeling, zodat je onder diverse omstandigheden breed kan blijven kijken?
  • Zorgt een automatische instroom van nieuwe projecten voor een geruststellend gevoel?

Ondernemingskracht zoekt energieke freelancers in sales, marketing en operations, maar ook partnerships in bredere domeinen, zoals juridische- en, financiële dienstverlening, hr en ict.

Wil je eens kennismaken en praten over je verwachtingen en je toekomstdromen? We maken graag tijd voor jou, als jij jezelf ziet functioneren in het ecosysteem van Ondernemingskracht.

“Kathleen, Annelies, ik ben misschien de Ondernemingskracht die je zoekt!”

Wij zoeken

Freelance Virtual Assistant

Ben jij een all-round “doener”?
Iemand die achter de schermen zorgt dat de zaken goed gedaan worden? We leren je graag kennen!

Contacteer Kathleen

Freelance Contentmarketeer

Een sterk verhaal overbrengen begint met een content strategie. We zoeken een extra content marketeer om dit bij onze klanten succesvol te realiseren. We luisteren graag naar jouw verhaal!

Contacteer Annelies

Vrije Freelance Sollicitatie

Het werk voor onze klanten is zeer uitgebreid. Voel je een match met onze  filosofie? Je bent van harte welkom voor een kennismakingsgesprek.  We kijken dan hoe we kunnen samenwerken.

Contacteer Annelies